Sunnuntaisin ei ole paljon ohjelmaa. Uudet kurssilaiset tulevat ja heita opastetaan. Vanhat viettavat lepopaivaa. Tanaan oli sadepaiva. Emme lahteneet rannalle lohoilemaan, vaan West Palm Beachiin shoppailemaan.

Koko iltapaiva meni Minian kanssa vaatekaupoissa. Kaupat ovat sunnuntaisin auki kuuteen. Jotkut myohempaankin. West Palm Beachin ostoskatu oli melko mukava ja liikkeita ihan tarpeeksi yhdelle iltapaivalle. Kaikkia ei ehditty koluta.

Tarkoitus oli ostaa bikinit Minialle, mutta ei loytynyt sopivia. Tarjonta oli aika huono. Alennusmyynnit olivat meneillaan. Nayttaa silta, etta bikinikausi alkaa olla ohi. Taalla ei varmaan ole kesalla paljon turisteja, kun on liian kuuma. Kuka viitsii tulla kuumaan hyttysten syotavaksi? Tama oli vain oma arveluni. Oikaiskaa, jos olen vaarassa. Mutta sen kasityksen olen saanut, etta taalla vietetaan talvikausia.

Kaikenlaista ihmeellista nakee yhdessa iltapaivassa. Ostoskadulla oli elainkauppa, jossa oli myytavana pienia koiranpentuja vauvansangyissa. Mahdottoman suloisia! Olisin jaanyt niita toljottamaa vaikka kuinka pitkaksi aikaa, mutta Minia on allerginen koirille, joten oli poistuttava. Onneksi. Olisin muuten varmaan ottanut yhden pennuista mukaani. Tai sitten olisin sortunut ostamaan Mustikka-koirulille vaaleanpunaisen royhelomekon. Kaupassa myytiin kaikenlaisia vaatteita koirille.

Huomenna alkaa viimeinen viikko. Olen varannut joka paivalle jotain hoitoja. H-wave on tehnyt ihmeita jalalleni! Kavelen jo melkein klenkkaamatta ja jalat eivat ole turvoksissa.

Tanaan nain kaupungilla mittarista, etta oli 22 celsiusastetta. Se tuntuu jo mukavalta. Ilma on tosin kovin kostea. Tanaan ukkostikin. Parhaillaan satelee. Istuskelen kuntosalissa tietokoneineni. Minia polkee kuntopyoraa ja lueskelee. Taytyy tasta hipsia taas nukkumaan. Siivoojakin tuli hurisuttamaan imuriaan.