Tanaan on ollut aamusta asti uskonnollista musiikkia tarjolla. Paaportin ulkopuolelle on rakennettu suuri teltta ja siella on ohjelmaa. Kutsuvieraat ovat hienoissa vaattteissa ja me lansimaalaisetkin laitamme vahan parempaa ylle. Ei siella kylla kovin kauaa jaksa olla. Laitteet ovat liian lujalla ja ei sita ulinaa kukaan jaksa kauaa kuunnella.

Istuin siella varmaan kaksi tuntia. Laulut ovat pitkia. Yleensakin kaikki kestaa hirvean kauan Intiassa.

Nyt taytyy antaa taas kone seuraavalle. Moi!

Terve taas. Kavin tassa valilla Premilla ottamassa piikin mahaan. Siina odotellessani Premia tuli Patma (se ayurveda-nainen) juttelemaan kanssani. Han katseli minua ihmeissaan, etta otanko tosiaan Premilta piikkeja. Miksen tule ayurvedaan? Han alkoi kehuskella omia hoitojaan ja sanoi niita luonnollisiksi. Vastasin, etta eikos homeopatiakin ole mluonnollista. Ei kuulemma ole hanen mielestaan. "Sugar-treatment" eli sokerihoitoa hanen mielestaan. Han pyysi minua tulemaan Premin hoitojen jalkeen heille hoitoon. Onneksi en ole taalla enaa kuin kaksi viikkoa.

Olli-veliseni, siella Espanjassa. Sain sahkopostisi ja ymmarran huolesi. Ole rauhallisella mielella. Tama on pyha paikka, en mina voi saada taalla mitaan hankaluuksia homeopatiahoidosta.

Taalla on nyt kovin kaunista. Joka puolella on niita koristenauhoja. Nyt on myos laitettu taalla tyypillisia kukkakoristeita kujien reunoille. Ne on tehty meille tutuista pienikukkaisista samettiruusuista. Noihin kukkanauhoihin tarvitaan miljoonia kukkia. Samettiruusuja kaytetaan myos juhlistamaan monia asioita. Ne rusennetaan kasissa pieniksi ja heitetaan ympariinsa. Muistan kuinka viisi vuotta sitten muurattiin Sarovarin "laivan"  katolle symbolien peruskivi. Biji muurasi ja me kaikki, jotka olimme siella ylhaalla heitimme hanen paalleen samettikukkien teralehtia. Intialaiset naiset lauloivat. Se oli kovin juhlallista ja sain perin voimakkaan tunteen itselleni. Tunsin, etta tama on oikein! Unity of Man on OIKEIN!

Silloin sanottiin, etta viiden vuoden kuluttua symbolit paljastetaan. Nyt olemme siina vaiheessa. Symbolit ovat valmiit, mutta ne ovat viela peiton alla piilossa. 10.12.2007 me naemme ne kaikessa komeudessaan ja uskon, etta tulen taas tuntemaan jotain voimakasta. Uskonnot alkoot riidelko keskenaan.