Tänään on pakattu matkalaukkuja moneen kertaan. Intiaan vietävät avustustavarat eivät tahdo millään mahtua yhteen matkalaukkuun. Ja ne mitkä mahtuvat painavat jo 14 kg. Piti olla vain 10 kg. Voi voi voi!!

Omia tavaroita on nyt karsittu minimiin ja laitettu Intian avustuksia omiin matkalaukkuihin. Saa nähdä miten meidän käy. Joudutaanko maksamaan ylipainosta?

Koti on tällä hetkellä aivan sekaisin. Jouduin sulattamaan pakastimenkin kesken kaiken. Siinä on jotain vikaa, kun se piippaa vähän väliä. Säästämme siis sähköä ja jätämme sen pois päältä. Puoli litraa namukasta laktoositonta vaniljajäätelöä meni hukkaan, kun en ehtinyt päivällä syödä sitä. Nyt tekisi kovasti mieli.

Pesen taas viime tingan pyykkejä. Toivottavasti ehtivät kuivua ennen lähtöä. Immi tulee aamupäivällä hakemaan meitä. Lupasi ystävällisesti kuskata meidät lentokentälle. Se on hienoa. Auton jätämme omaan pihaan talonvahdille. Häntä on tässä opastettu koko päivä lintujen ruokintaa myöten.

Didi teki isosta muovilaatikosta linnuille ruokinta-automaatin. Olin unohtanut hamstrata siemeniä ja pähkinöitä, joten se on puolillaan. Talonvahdin täytyy ensi töikseen hankkia lisää pähkinöitä. Oravan ruokintapönttö täytyy täyttää melkein joka päivä. Ne hassut, homssut oravat hakevat posket täyteen pähkinöitä ja piilottavat sitten pitkin pihoja. Puoliakaan ne eivät löydä jemmoistaan. Sitäpaitsi ne jäävät talvella lumen alle. Olen yrittänyt kertoa heille, että syökää minkä syötte, älkää viekö pitkin pihoja.

Täytyy jatkaa taas touhuamista. En taida nukkua koko yönä lainkaan.