Didi lähti aamulla varhain Teneriffalle. Minä jäin kotiin Mustikan kanssa.

En halunnut lähteä tällä kertaa mukaan, vaikka se on ollut jo perinne, että tapaamme Marlis-siskon ja muita saksalaisia ystäviä siellä. Olemme aina olleet samassa paikassa, Bajamarissa. Se on sievä pieni kylä, vai onko se kaupunki. Siellä on vain muutama hotelli ja ne ovat täynnä saksalaisia eläkeläisiä. Lisäksi siellä on monilla oma asunto, jossa useimmiten saksalaiset viettävät lomansa.

Meillä on Bajamarissa paljon ystäviä; kaikki melko iäkkäitä, mutta sitäkin mielenkiintoisempia. Monet ovat kiinnostuneet ufoista ja niitä yritetään bongata. Joillakin on kokemuksia muukalaisten tapaamisesta tai ovat nähneet "lentäviä lautasia". Didi on ollut viime aikoina erityisen kiinnostunut ufoista ja viettänyt monta iltaa internetin ääressä kuunnellen ja katsellen ufo-juttuja.

Viime vuonna meillä oli aika jännä reissu Teidellä. Olimme yötä siellä korkealla pienessä hotellissa (joka muuten oli mukava hotelli). Yöllä kokoonnuimme kraaterin pohjalla ja odottelimme ufoja. Muut istuivat ringissä maassa ja meditoivat. Minä en tehnyt sitä. Sanoin muille, että selkä on niin kipeä, että en voi istua maassa ja poistuin kauemmaksi. Suoraan sanoen piti mennä hihittelemään. Tilanne oli minusta aika hassu. Muut istuivat siellä ringissä ja minä seisoskelin kauempana katsellen tähtitaivasta. Se oli upea näky. Jotkut tähtikuviot olivat niin eri paikassa kuin täällä meillä pohjoisessa. Kuunsirppikin on hassusti kallellaan, niinkuin Intiassakin.

Yhtään ufoa ei ilmestynyt, mutta me kaikki näimme erikoisen ison ja jotenkiin hitaan tähdenlennon. Mikähän lienee ollut? Ainakin se oli iso kivenmurikka, joka tuli maan ilmakehään. Koskaan ennen en ole nähnyt sellaista!

Nyt vähän harmittaa, kun Didi, Marlis ja Lena aikovat mennä myös La Palmalle. Siellä en ole koskaan käynyt. Didi kertoi, että siellä on suuren suuri observatorio. Suurempi kuin Teneriffalla. Siellä kuulemma sammutetaan valot kaikkialta toisinaan, että observatorioon ei tule valosaastetta. Nyt nämä matkalaiset aikovat tarkkailla siellä ufoja ja tietenkin saavat jotain kokemuksiakin, kun minä en ole mukana. Harmittaa! Tai ehkä juuri minun takiani ei olla nähty mitään aikaisemmin.

Ikävä tuli jo heti Didiä, mutta toisaalta on kiva, että hän saa olla sisarensa ja tyttärensä kanssa lomalla. Minä jäin tänne rospuuttoilmaan tekemään töitä.

Hyvää matkaa Didi! Ich liebe dich.