Tanaan en jarjestanyt itselleni paljon ohjelmaa. Pulikoin altaissa tuntitolkulla. Istuskelin mielipaikallani solisevan veden aaressa ja yritin tiirailla lintuja, joita en nae selvasti ilman kiikareita. Kiikarit unohtuivat kotiin.

Myohaan iltapaivalla kavin H-wave terapiassa ja sen jalkeen Theragem-terapiassa.  Ne olivatkin viimeiset hoidot. Ihan haikealta tuntuu. Huomenna on illalla viela yksi lymfahieronta. Se on sitten siina.

Terapioiden jalkeen kavin sairaanhoitajan luona Minian kanssa. Han otti taas dark field -verikokeen ja analysoi sita. Minialla oli kaikki paremmin kuin alussa. Minulla oli edelleen solupallot yhdessa, eika irrallaan. Se tarkoittaa, etta olen syonyt sokeria. Oli pakko tunnustaa hoitajalle, etta soin aamupuuron kanssa mustikoita ja kaksi mansikkaa. Olen ollut tuhma! Minulta oli hedelmat kielletty. :-(

Aika outoa oli, etta verenpaineeni oli liian alhainen! Nyt voin sitten lopettaa kaiken verenpainelaakityksen. Huomenna menen aamulla Anna Marian vastaanotolle ja kuulen muidenkin verikokeiden tulokset.

Enaa huominen ja sitten alkaa matka kohti kotia.