Pikkuneiti Kolmonen lähti kotiinsa eilen. Nyt on ikävä häntä. Meillä oli myös samaan aikaan yllätysvieraita, kun Kolmonen oli vielä täällä. Meidän kotona oli taas aikamoista vilskettä.

Mustikka ja Poikakin tulivat eilen Lapista. Lisää vilskettä! Mustikka-koira on laihtunut. Poika ryhtyi heti hoitelemaan papereitani. Hän kun on nykyisin firmani toimitusjohtaja. Oli huojennus nähdä jonkun tarttuvan toimeen, kun itse en ole ehtinyt.

Vein Kolmosen ja Pojan Helsinkiin joskus neljän jälkeen. Esikoinen oli onnellinen, kun sai lapsensa takaisin. Minulle jäi kaipaus. Se ihana, pieni pehmeä tyttönen on suloinen mussukka. Meillä oli fantastinen viikko yhdessä!

Takaisin kotiin ajaessani tunsin itseni valtavan väsyneeksi. Annoin lopulta periksi flunssalle, joka oli kytenyt jo pari päivää. Kotiin päästyäni olin hirveän sairas! Menin suoraan sänkyyn, enkä jaksanut yhtään olla vieraskorea yövieraallemme. Didikin oli väsynyt ja meni nukkumaan aikaisin. Meidän vieras sai saunoa ja katsella telkkaria yksikseen. Toivottavasti hän ei loukkaantunut.

Tänä aamuna, kun heräsin, oli vieras jo lähtenyt. Minulla oli pää kovin raskas ja paikkoja särki. Olen koko päivän potenut. Joskus täytyy saada sairastaa rauhassa. Huomenna kaikki on jo paremmin. Luulen niin...