Tänään nukuin melkein koko päivän. Eilen olin illalla myöhään Vierastalossa töissä ja selkään alkoi sattua kovasti. Vihlaisi oikein. Menin nukkumaan. Didi jäi vielä sinne ja tuli joskus yölla takaisin.

Kaikki ovat panneet parastaan viime päivinä. Yötämyöten on tehty töitä. Minulle tuli stoppi aamulla vähäksi aikaa. Aamulla, kun Didi herätti minut, pää tuntui niin paksulta ja painavalta, etta päätin jäädä sänkyyn vähäksi aikaa. Didi toi minulle aamiaisen sänkyyn. Samoin lounaan. Iltapaivalla han tuli itse nukkumaan pariksi tunniksi ja raahauduin itse syömään päivällistä. Olen siis nukkunut koko päivän. Nyt lähdin Didin kanssa iltakävelylle. Selkä on paremmassa kunnossa, mutta voisin silti nukahtaa heti ja nukkua aamuun asti.

Tänään oli Punjabin pääministeri vierailulla täällä. Sairaala saatiin esittelykuntoon viime hetkillä. Didi olikin yötämyöten siellä töissä. Sairaala on siis OK ja virallisesti hyväksytty pääministerin toimesta. Hyvä niin.

Emme enää pääse Vierastaloon tietokonehuoneeseen. Mutta löysimme tässä iltakävellyllä uuden internet-paikan. Täällä on kaksi konetta ja tulimme heti tsekkaamaan s-postimme. Pitihän sitä sitten tulla kertomaan, etta kaikki on kunnossa, vaikka olikin lepopäivä uupumuksen vuoksi.

Kaikki mummin kullanmurut, paljon pusuja teille! Mummi tulee kotiin parin viikon päästä. Mustikalle myös rapsutuksia ja haleja.