Nyt on yhteinen aika "tyttöjen", Brunin ja Maschin, kanssa vietetty. He lentävät kohtapuoliin takaisin Teneriffalle ja me jäämme Didin kanssa vielä pariksi päiväksi tänne La Palmalle. Tosin muutamme toiseen kaupunkiin, Santa Cruziin. Nyt olemme Los Llanosissa.

Aika on hurahtanut nopeasti! Kaikenlaista kivaa on tehty yhdessä. Toisinaan en ole oikein pysynyt perässä, että mitä tehdään ja missä mennään. Tauti on vielä vähän vaivannut.

Eilen aamulla oli taas hirveä päänsärky. Oli pakko ottaa särkylääkettä. Vietimme koko päivän rannalla Tazacortessa. Vähän hirvitti ensin, että miten jaksan olla siellä, mutta hyvin se meni. Toiset pelasivaat Scrabblea ja minä luin kirjaa aurinkovarjon alla.

Taas ei ehdi kirjoitella. Täytyy tehdä kotona yhteenveto kaikesta ja muistella tätä lomaa. La Palma on mukava saari. Aika pieni, mutta monipuolinen. Täällä kasvatetaan paljon, paljon kanarialaisia banaaneja. Saksalaiset ovaat valloittaneet tämän saaren. Eilenkin, kun kävimme vihannesmarkkinoilla ostamassa avokadoja, salaattia ja perunoita, näin pelkkiä saksalaisia asiakkaina. Myyjät puhuivat saksaa ja jopa muutama myyjä oli saksalainen.

Siitä myöhemmin. Nyt taas matkaan. Yritämme saada kaikki matkatavaramme mahtumaan pikkuruiseen autoomme ja siirtyä saaren toiselle puolelle, La Palman pääkaupunkiin Santa Cruz de la Palmaan.