Eilen illalla vähän ennen nukkumaanmenoa päätin kurkistaa vielä Facebookiin. Seurailen maailmalla olevien lasteni juttuja ja toivoin löytäväni jotain Kuopuksesta. Hän on siirtynyt nyt Brasiliasta Argentiinan puolelle. Ei ollut mitään Kuopukselta. Sen sijaan Miniä oli minuuttia aikaisemmin kirjoittanut kuvatekstin, joka sai minut kauhistumaan!

Poika ja Miniä ovat tällä hetkellä Chamonix'ssa, Ranskassa. Miniä harrastaa vuorikiipeilyä ja Poika seuraa joskus mukana. Olivat kiivenneet vuoren huipulle. Näin ihania kuvia sieltä Facebookissa. Miniä seisoo vuoren huipulla sukset selässä. Kuvasta näkee, että hän nauttii. Sitten he lähtivät palaamaan alaspäin lasketellen suksilla.

Miniä kaatui pahasti ja suksi ei irronnut. Jalka taipui polvesta 90 astetta väärään suuntaan. Kipu on täytynyt olla tuskainen! Joku oli auttanut jalan paikoilleen. Heidät pelastettiin helikopterilla sairaalaan. Miniä kehui ranskalaista pelastushenkilökuntaa mainioksi.

Satuin siis lukemaan Miniän viestin juuri kun se oli kirjoitettu. Pystyimme keskustelemaan asiasta heti Facebookin välityksellä. Miniä laittoi vielä lisää kuvia, joista näin tilanteen. Hän hymyili paareilla, jalka lastoitettuna. Toivotin hänelle hyvää yötä ja toivoin, että kipu ei ole yöllä kova. Hän oli saanut kipulääkityksen.

Voi Miniä-parkaa! Toivotan pikaista paranemista!