Meidän jokavuotiset vieraamme Espanjasta saapuivat tiistai-iltana. Rakkaat Olli ja Riitta tulivat taas Suomeen kesäksi. Siitä on tullut jo traditio, että he yöpyvät meillä ensimmäisen yön.

Didi haki heidät lentokentältä iltasella. Täällä kotona oli vielä aikamoinen hässäkkä. Lapsenlapset olivat täällä ja Hannukin ehti tulla. Yritin laittaa paikkoja järjestykseen ja siivoilla terassia, mutta oli se vähän vaikeaa. Lapset halusivat nähdä Tomi-traktoria ja minä en osannut käyttää kaukosäädintä. Kolmonen(1 ja puoli v.) itki, kun ei tullut Tomi-traktoria. Marlis Pariisista soitti ja ipanat pitivät kamalaa meteliä. En tahtonut kuulla mitään. Marlis oli soittanut sitten Didille ja kysynyt, että ovatko he aina tuollaisia? Marlis on tulossa kesällä Suomeen ja lapsenlapset ovat silloin luonani. Pelästyi varmaan. :-D

No tulivathan Olli ja Riitta vihdoin. Meillä oli mukava ilta Hannun kanssa. Hannu, joka oli velivainajani paras kaveri, joutui lähtemään melko aikaisin kotiin. Hänellä oli aikainen työhön lähteminen. Entinen farmari on illantorkku ja aamunvirkku.

Istuimme aika pitkään terassilla, mutta viileys siirsi meidät sisätiloihin. Ensimmäistä kertaa istuimme jutustelemassa sisällä. Yleensä olemme aina ulkosalla. Tällä kertaa emme Ollin kanssa valvoneet aamuun Yleensä olemme aina valvoneet. Olisikohan minuunkin iskenyt vanhuus? No, meitä molempia väsytti. Oli hyvä idea mennä nukkumaan.

Olli ja Riitta lähtivät puolen päivän jälkeen. Toivon, että tapaamme vielä tämän kesän aikana. Heillä on ainakin mukavaa siellä saaressa, Hämeen sydämessä. Hyvää kesälomaa Olli ja Riitta!