Minä tunnen itseni oikein iloiseksi ja onnelliseksi! Esikoistyttären perhe kävi tänään visiitillä ja meillä oli mukavan kodikasta. Harmitti vain se, kun Vävy on niin allerginen koiralle. Hänen silmänsä ja nenänsä rupesivat vuotamaan täällä ollessa. Vävy-parka! Onneksi lapset eivät ole perineet sitä häneltä.

Kun Esikoinen lähti meiltä, hän kävi kastelemassa veljensä Helsingin asunnossa kukkia. Sinne oli tullut postia. Esikoinen soitti heti Pojalle Oxfordiin ja sai luvan avata erään tietyn kirjeen. Siinä olikin mahtava uutinen! Poika on saanut apurahan väitöskirjaansa varten! Upeaa! Sekin asia ratkesi ja hän voi jatkaa tutkimustaan rauhallisella mielellä.

Seuraava kiva asia oli, että vihdoin näin valokuvia Kuopuksen Etelä-Amerikan valloituksesta. Hän oli laittanut Facebookiin kuvia Brasiliasta. Mukana oli myös kuva hänestä itsestään. Siinä hän on hyvin onnellisen näköinen ja suloinen kuin mikä. Kasvot näyttivät saaneen väriä. Taitaa olla vähän kärähtänytkin iho. Kuopus on erikoisen vaaleaihoinen ja polttaa itsensä helposti. Muistaisi nyt käyttää aurinkovoiteita ja korkeita suojakertoimia.

Mustikka-koiran yskä on ohi ja pian karvanlähtökin. Didi tuli perjantaina takaisin Berliinistä, jossa hän kävi tervehtimässä sairasta tätiään, Tantea. Tante voi jo selvästi paremmin. Hänelle tehtiin leikkaus ja toinen jalka toimii jo. Hän on nyt kuntoutuskodissa muutaman viikon. Eiköhän se toinenkin jalka rupea toimimaan.

Kaikki on mukavasti mallillaan. Hyvällä mielellä voin mennä nukkumaan.