Tänä aamuna heräsin siihen, kun rakas mieheni Didi lähti töihin. Ovi kolahti ja minä jäin yksin koiran kanssa. Oli nälkä.

Nousin pystyyn ja päätin laittaa aamupalaa. Kahvinkeitin rupesi porisemaan ja unisena etsiskelin jotain syötävää. MEILLÄ EI OLLUT LEIPÄÄ!

Tavallisesti syön aamiaisella pari ruisleipää juuston kanssa, jogurtin ja juon mukillisen kahvia ja lasillisen karpalomehua. Nyt ei löytynyt leipää mistään.

Meillä oli eilen vieraita ja ihan tavallista pullaa oli jäänyt pätkä. Leikkasin kolme isoa pullanpalaa itselleni ja söin ne nälkääni kahvin kanssa. Se oli todella sopiva laihduttajan aamiainen. Huh!

Muutenkin viime viikolla harrastin kiellettyjä aineita. Söin jopa suklaata, josta muuten olen onneksi päässyt aika hyvin eroon. Eilen söin vieraiden kanssa kaikenlaisia pikkuleipiä. Jäätelöä olen syönyt salaa öisin, kun Didi nukkuu.

Viime viikolla yhtenä yönä sain hirveän jätskihimon. Otin kippoon ison kimpaleen jätskiä ja menin sohvalle löhöilemään ja katsomaan telkkaria. Sitten pakastin alkoi piipata ja piti mennä katsomaan oliko ovi jäänyt raolleen. Jätin jätskin siihen sohvalle ja käväisin hoitamassa pakastimen. Takaisin tullessa Mustikka söi jäätelöannostani. Voihan vietävä! Mustikka yrittää vartioida painoani ja syö herkkuni.

Annoin Mustikan syödä jo aloittamansa herkun ja hain itselleni uuden annoksen. Ei ihme, että painoni ei laskenut viime viikolla yhtään. Mustikkakin on aika tuhdissa kunnossa.

Kurjaa, kun eilisessä punnituksessa paino ei laskenut yhtään. Toisaalta, mukavaa kun ei tullut yhtään lisää painoa. Pitäisi ryhdistäytyä! Minun ja Mustikan.