Tanaan oli mukava paiva. Vahan niinkuin suomalainen kesapaiva. Ei liian kuuma, eika liian kylma, vilvoittava tuuli. Keskiviikko on aina paastopaiva. Paastosin, paitsi etta soin aamulla quinoa-puuroni. Pakko syoda aamulla jotain, kun otan laakkeeni. Muuten tulee paha olo.

Minulla ei ollut muita terapioita kuin Theragem. En ole vielakaan paassyt perille miten se vaikuttaa, mutta Minia tykkaa siita kovasti. Siina on jotain kristallilamppuja. Makasin lammitetylla pedilla ja kristallivalot oli kohdistettu minuun. Melkein nukahdin, mutta en ihan. Hoito kestaa vain n. 20 min.

Olen joutunut muutaman kerran pesemaan pyykkia taalla. Vieraille tarkoitettu kone on jatkuvassa kaytossa ja on vahdattava, koska se vapautuu. Yhden koneellisen pesu maksaa 1,25 $. Pesuaineen saa ilmaiseksi. Se on nestemaista, jotain myrkytonta, luontoystavallista ja myos ihoystavallista.

Pesukoneen vieressa on pyykinkuivauskone. Amerikkalaiset kayttavat sita ahkerasti. Olen salaa vilkuillut, etta pyykki tulee taysin kuivaksi ja se on myos rypytonta. Amerikassa ei ripusteta pyykkeja naruille kuivumaan. Sen olen huomannut jo parikymmenta vuotta sitten. Kaikki kuivataan kuivausrummussa. Minullakin on kotona kuivausrumpu, mutta kaytan sita vain hatatilanteessa.

On vahan outoa taalla kayttaa konetta pyykin kuivatukseen, kun ulkona tuulessa vaatteet kuivuisi ilman energiaa hetkessa. Ei nay missaan pyykkinarua! Olen kuivattanut pyykkini sisalla, ripustellen niita vahan sinne tanne. Onneksi meidan olohuoneessa olevan saunakaapin vieressa on pienehko pyyhkeille tarkoitettu teline. Siihen mahtuu muutama T-paita mainiosti. Ja pyykit kuivuvat sisalla todella nopeasti! Lieneeko syy AC:ssa? (air conditioner)