Kuopukseni (kohta 32 v.) on ollut tammikuusta lähtien Etelä-Amerikassa. Ensin hän oli pitkään Brasiliassa, jota hän rakastaa yli kaiken. Sitten hän siirtyi Argentiinan puolelle Buenos Airesiin. Sielläkin hänellä näyttää olevan ainakin yksi oikein hyvä ystävä. Nyt hän on lähtenyt Buenos Airesista Cordobaan. Täytyy katsoa kartasta missä se on...

Ikävöin Kuopusta! Onneksi hän kirjoittaa blogia, josta voin seurata hänen toimiaan. Sambattu on Brasiliassa ja tangoiltu Argentiinassa. Mielenkiintoista.

Tänään sain Facebookissa yksityisviestin häneltä. Se alkoi näin: "Moi, mitä kuuluu?" Olin sulaa siihen paikkaan! Hän muistaa vielä vanhan äitinsä! Voi pikku tyttöäni, ajattelen häntä joka päivä.

Kuopus on kovin pärjääväinen (niinkuin kaikki lapseni). Hän kulkee siellä kaukana rinkka selässä, eikä raahaa mukanaan mitään turhaa. Minulla olisi opittavaa häneltä. Pakkaan yleensä matkoille liikaa tavaraa, vaikka minunkin pitäisi olla jo aika tottunut matkustaja. Me matkustamme useimmiten Didin kanssa autolla Keski-Eurooppaan ja silloin ei ole matkalaukun painolla niin väliä. Useimmiten huomaan takaisin kotiin tullessa, että en ole tarvinnut kaikkea sitä, mitä olin pakannut.

Yhtään postikorttia en ole vielä saanut Etelä-Amerikasta. Ja minä kun niin rakastan postikortteja! Mutta tiedän itsestäni, että postikorttien lähettäminen matkoilta on kamala riesa. Mutta odottelen silti vielä, että saan kortin...

Kuopuksen talossa on tällä hetkellä putkiremontti. Asunnossa ei voi asua pitkään aikaan. Me kotiväki täällä yritämme suojata Kuopuksen tavaroita ja valita laattojen väriä. Toivottavasti kelpaa. Osa Kuopuksen huonekasveista kuoli jo alkuvaiheessa, koska avain oli aina väärässä paikassa ja minä sairastelin. Jokunen sentään selvisi hengissä. Kerran vein yhden joulu/pääsiäiskaktuksen sieltä Esikoiselle. Se oli ruvennut kukkimaan valtavasti!

Putkiremontin pitäisi loppua heinäkuussa. Tuleekohan Kuopus silloin takaisin kotiin? Täällä tarvittaisiin taas hänen viherpeukoloaan. Odotan innolla, että pääsen taas hänen kanssaan kuopsuttelemaan pihalla. Kaikki viherkasvit ja puutarhakasvit aina kukoistavat hänen kosketuksensa jälkeen.

Voi hyvin Kuopus ja tule terveenä takaisin!