Ensimmainen viikko vierahti monenlaisessa mielenmyllerryksessa taalla terveysinstituutissa. Kurjaa, etten ole ehtinyt kirjoitella tanne, vaikka nyt olisi ollut TODELLA paljon asiaa. Alussa oli ongelmia tietokoneen kanssa ja paikan yleisessa kaytossa oleva kone oli aina varattu. @-merkkiakaan en loytanyt koneestani, joten se piti aina kopioida edellisesta tekstistani. Muuten en olisi pystynyt lahettamaan Didille e-maileja. Sitten eraana iltana kirjoitin Kuopukselle viestia ja @-merkki loytyi vahingossa. Se on tietysti a:n pilkuilla kohdalla! :-D

Ensimmainen viikko oli jotenkin hidas ja raskas minulle. Oli paljon uusia asioita ja keho alkoi puhdistautua. Se aiheutti kaikenlaisia vaivoja. Alkupaivina saakin oli epavakaisempi. Kerran kastuin rankkasateessa oikein kunnolla. Onneksi sateet ovat lampoisia. Nyt on ollut vahan liiankin kuumaa ja aurinkoista minulle. Se vie aina voimat. Olen kaynyt uimassa ennen auringonlaskua ja se on tehnyt hyvaa.

Melkein joka paiva on ollut H-wave hoitoa jaloilleni ja lonkalle. Kavely on tullut helpommaksi, mutta klenkkaan viela. Verenpaine on laskenut HYVAKSI, vaikka lopetin laakkeiden syomisen. Sita ei olisi oikeastaan saanut tehda, mutta en kestanyt enaa niiden aiheuttamaa turvotusta jaloissani. Jalat olivat kuin puupokkelot! Nyt on turvotus laskenut ja jalat nayttavat ihan sievilta taas.

Ensimmaisen viikon aikana nain pesukarhuja joka paiva. Joskus vain yhden kerrallaan - joskus kokonaisen perheen. Nain niita usein itahamarassa kamppaani palatessa. Ne tuijottivat hetken minua ja mina takaisin. Sitten ne pujahtivat pusikkoon. Ne ovat aika sopoliineja. Muistuttavat paljon supikoiraa, mutta ovat pienempia.

Nyt on meneillaan toinen vegaaniviikko ja sekin melkein lopussa. Talla viikolla mieli on ollut parempi, mutta muutamana paivana oli pahoinvointia. Nyt se on ohi onneksi. Monia ystavyyssuhteita on solmittu. Jaljella on taman viikonlopun jalkeen enaa yksi viikkoa terveyselamaa Floridassa.