Nyt olemme päässeet Baijeriin asti. Se Murphy taas riehuu ympärilläni. Kaikenlaista sattuu ja tapahtuu. Suomesta tulee ikäviä viestejä. Pitäisiköhän ostaa lentolippu Suomeen ja jättää Didi tänne Tanten kanssa seikkailemaan. (tästä koneesta ei löydy kysymysmerkkiä. Höh!)

Miniä soitti tänään joskus neljän aikaan täkäläistä aikaa ja kertoi juuri ajaneensa vanhan automme romuksi. Olivat kierineet kaksi kertaa ympäri ja jääneet katolleen monttuun. Kaikki selvisivät säikähdyksellä ja pelkillä naarmuilla. Pojalla on vähän naarmuja ja Mustikka saatiin kaivamisen jälkeen ehjänä ulos autosta. Kamalaa!

Tämän puhelun jälkeen olin aivan shokissa. Didi oli lähtenyt saunaan Kötztingiin. Olin kahdestaan kotona Tanten kanssa. Jotenkuten sain selitettyä Tantelle tapahtuneen. Soiteltiin puolin ja toisin Pojan ja Miniän kanssa. Vihdoin saivat minut vakuutettua, että ovat kunnossa, mutta auto on käyttökelvoton. Ei jaksanut kiinnostaa keskustella siitä kuka maksaa kulut. Pääasia,että ovat ehjinä ja Mustikkakin selvisi onnettomuudesta, vaikkei sillä ollutkaan turvavöitä. Se oli ollut takakontissa.

Vietin monta pitkää tuntia Tanten kanssa, kuunnellen hänen kotkotuksiaan. Onneksi sain hänet lopulta katselemaan telkkaria. Hän rakastaa saippuasarjoja.

Joutessani kirjoittelin läppärille matkastamme. Sen laittaminen tänne ei nyt onnistu tässä nettikuppilassa. Ehkä myöhemmin sitten. Meidän entinen nettipaikka täällä Cham'issa on remontissa. Oli pakko tulla toiseen paikkaan. Tänne oli sisäänpääsynä liittyminen "Tupakka-klubiin". Maksu on 1 euro. Me emme kuitenkaan halunneet liittyä klubiin (tai Didi ei halunnut). Niinpä jouduimme jättämään meidän henkilöllisyystodistuksemme kassalle. Höh!

On aika kummallinen olo. Meillä pitäisi olla loma. Mieli tekisi lentää kotiin hoitamaan asioita ja halimaan Poikaa, Miniää ja Mustikkaa. Hauveli on ollut varmaan ihmeissään tapahtuneesta. Luojan kiitos! mitään vakavaa ei sattunut.